Een goede relatie met klanten is prettig. Daarom maken we duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Bij Sigrid. Door artikelen bij Bij Sigrid te bestellen of workshops te boeken geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Artikel 1. Overeenkomst

Bij het winkelen op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl  kun je artikelen uit onze winkel bestellen. Hierdoor ontstaat een wettelijk bindende overeenkomst volgens het principe “kopen op afstand”. Alle gegevens die wij nodig hebben om je bestelling te verifiëren en verwerken, dien je volledig en naar waarheid in te vullen. Je mag gedurende een periode van 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden de bestelde artikelen retourneren. Hiervoor gelden wel enige regels (zie het onderdeel “retourneren en ruilen”). Na afloop van deze 14-daagse periode is de aankoop definitief. Je bent dan eigenaar van de geleverde artikelen.

Ook kun je op http://www.bijsigridindewebwinkel.nl je plaats bij een workshop vastleggen. Alle gegevens dien je naar waarheid in te vullen. Je mag tot 48 uur vóór aanvang van de workshop kosteloos je deelname aan de workshop annuleren. Daarna worden er kosten in rekening gebracht. Wanneer je tussen 24 - 48 uur vóór aanvang van de workshop je aanmelding annuleert betaal je 50 % van de totale kosten. Wanneer je korter dan 24 uur vóór aanvang van de workshop annuleert dan betaal je het volledige bedrag.

Artikel 2. Prijzen

Je betaalt de prijs die op het moment van bestellen op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl  is vermeld. Alle prijzen zijn vermeld inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Artikel 3. Betaling

Geboekte workshops kunnen vooraf online betaald worden, maar ook op de betreffende avond in de winkel. Wil je de workshop in de winkel afrekenen? Kies dan tijdens het bestelproces voor 'vooraf overmaken'. 

Je bestelde artikelen betaal je vooruit. Je kunt hiervoor kiezen uit de betaalmethoden die tijdens het bestelproces op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl worden aangeboden. 

Wanneer je kiest om de bestelde artikelen af te halen in de winkel in Genemuiden neem dan voorafgaand aan de bestelling contact met ons op via info@bijsigrid.nl 

Bij Sigrid streeft ernaar om bestellingen via de webwinkel binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling  ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Bij Sigrid echter niet verplicht. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt je hierover per e-mail geïnformeerd en heb je het recht je bestelling kosteloos te annuleren. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.

Artikel 4. Verzending

Alle bestelde artikelen worden ter verzending aangeboden bij PostNL. De verzending van uw bestelling is in handen van een gerenommeerd verzendbedrijf en vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Bij Sigrid niet aansprakelijk. Wanneer je artikelen ruilt of retourneert zijn de kosten van de retourzending voor jouw rekening. Wanneer je een artikel ruilt neemt Bij Sigrid eenmalig de kosten van verzending van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

Een andere mogelijkheid is om bestelde artikelen in de winkel in Genemuiden af te halen en te betalen.

Artikel 5. Retourneren, ruilen en afmelden voor een workshop.

Ruilen of retourneren bij Bij Sigrid is geen probleem. Hiervoor moet je je wel aan de volgende regels houden:

-Alleen artikelen die bij Bij Sigrid zijn gekocht kunnen geruild worden.

-Om een retour aan te vragen stuur je een e-mail met eventueel het ingevulde retourformulier naar  info@bijsigrid.nl . Stuur geen artikelen retour zolang je geen bevestiging hebt ontvangen. Retourzendingen zonder bevestiging van Bij Sigrid worden niet geaccepteerd.

-Je kunt gedurende 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden artikelen retourneren of ruilen. De termijn van 14 werkdagen wordt door Bij Sigrid bepaald door de datum waarop je een retourverzoek hebt aangevraagd te vergelijken met de verwachte bezorgdatum van de bestelling.

-Je moet, na ontvangst van een retourbevestiging, de artikelen binnen 14 dagen onbeschadigd in de originele verpakking terugsturen.

-De kosten en het verzendrisico van de retourzending zijn voor jouw rekening.

-Artikelen kunnen alleen geruild worden voor een ander artikel uit de winkel. In geval van ruilen neemt Bij Sigrid eenmalig de kosten voor het opnieuw verzenden van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

Indien je, in geval van ruilen, een op kosten van Bij Sigrid verzonden omgeruild artikel niet aanneemt en het verzendbedrijf het artikel onverrichter zake aan ons retourneert, dan brengen wij € 6,50 administratiekosten in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur.

-In geval van het retourneren van artikelen, ontvang je het door jou betaalde bedrag van die artikelen, exclusief verzendkosten, binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling op uw rekening.

Je deelname aan een workshop kun je tot 48 uur voor aanvang van de betreffende workshop annuleren. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht en wanneer je al betaald hebt wordt het volledige bedrag teruggestort. Bij afmelding tussen 48 en aanvang van de workshop wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. 

Artikel 6. Garantie

Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de normen en eisen die daaraan, bij normaal gebruik, kunnen worden gesteld. De door Bij Sigrid geleverde artikelen zijn vrij van gebreken van welke aard dan ook. Deze garantie is geldig tot 4 weken na bezorging van het artikel.

Bij ontvangst van je bestelling ontvang je een gedetailleerde factuur, die tevens dienst doet als garantiebewijs.

Wanneer blijkt dat een door Bij Sigrid geleverd artikel niet voldoet aan de afgegeven garantie, draagt Bij Sigrid binnen redelijke termijn zorg voor een oplossing. Retourneer het artikel conform de regels die beschreven zijn onder 'retourneren en ruilen' met vermelding dat je aanspraak maakt op de garantie en geef een beschrijving van het gebrek. Indien retourzending redelijkerwijs onmogelijk is, stel dan Bij Sigrid hiervan schriftelijk op de hoogte. Na retourzending (of ontvangst van een schriftelijke garantieaanspraak) en beoordeling van de garantieaanspraak door Bij Sigrid, wordt het artikel naar keuze van Bij Sigrid ofwel hersteld, ofwel vervangen, ofwel vergoed.

In geval tot vervanging van een artikel wordt overgegaan verplichten we je het te vervangen artikel aan Bij Sigrid te retourneren en het eigendom hiervan aan Bij Sigrid over te dragen.

De garantie geldt niet als een gebrek is ontstaan door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik, of wanneer jezelf of derden wijzigingen aan het artikel hebben aangebracht (dan wel een poging hiertoe is ondernomen), of wanneer het artikel gebruikt is voor doelen waarvoor het niet bestemd is.

Onverminderd de voorgaande garantiebepalingen is Bij Sigrid niet aansprakelijk indien het gebrek te wijten is aan opzet, grove schuld, verwijtbaar handelen, onoordeelkundig gebruik of oneigenlijk gebruik aan jouw kant.

Artikel 7. Privacy

Zonder jouw expliciete toestemming verstrekt Bij Sigrid je gegevens niet aan derden. Je ontvangt alleen een nieuwsbrief wanneer je dat zelf hebt aangegeven. 

Artikel 8. Klachten

Wanneer je klachten hebt over onze artikelen of onze service, of je bent op een andere manier ontevreden over bepaalde zaken, dan kun je contact met ons opnemen via info@bijsigrid.nl   Wanneer je klacht een specifieke bestelling betreft vermeld dan ook het factuurnummer en de specifieke klacht. 

Een goede relatie met klanten is prettig. Daarom maken we duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Bij Sigrid. Door artikelen bij Bij Sigrid te bestellen of workshops te boeken geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Artikel 1. Overeenkomst

Bij het winkelen op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl kun je artikelen uit onze winkel bestellen. Hierdoor ontstaat een wettelijk bindende overeenkomst volgens het principe “kopen op afstand”. Alle gegevens die wij nodig hebben om je bestelling te verifiëren en verwerken, dien je volledig en naar waarheid in te vullen. Je mag gedurende een periode van 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden de bestelde artikelen retourneren. Hiervoor gelden wel enige regels (zie het onderdeel “retourneren en ruilen”). Na afloop van deze 14-daagse periode is de aankoop definitief. Je bent dan eigenaar van de geleverde artikelen.

Ook kun je op http://www.bijsigridindewebwinkel.nl je plaats bij een workshop vastleggen. Alle gegevens dien je naar waarheid in te vullen. Je mag tot 48 uur vóór aanvang van de workshop kosteloos je deelname aan de workshop annuleren. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Artikel 2. Prijzen

Je betaalt de prijs die op het moment van bestellen op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl is vermeld. Alle prijzen zijn vermeld inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Artikel 3. Betaling

Geboekte workshops kunnen vooraf online betaald worden, maar ook op de betreffende avond in de winkel. Wil je de workshop in de winkel afrekenen? Kies dan tijdens het bestelproces voor `vooraf overmaken`.

Je bestelde artikelen betaal je vooruit. Je kunt hiervoor kiezen uit de betaalmethoden die tijdens het bestelproces op de website http://www.bijsigridindewebwinkel.nl worden aangeboden.

Wanneer je kiest om de bestelde artikelen af te halen in de winkel in Genemuiden neem dan voorafgaand aan de bestelling contact met ons op via info@bijsigrid.nl

Bij Sigrid streeft ernaar om bestellingen via de webwinkel binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Bij Sigrid echter niet verplicht. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt je hierover per e-mail geïnformeerd en heb je het recht je bestelling kosteloos te annuleren. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.

Artikel 4. Verzending

Alle bestelde artikelen worden ter verzending aangeboden bij PostNL. De verzending van uw bestelling is in handen van een gerenommeerd verzendbedrijf en vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Bij Sigrid niet aansprakelijk. Wanneer je artikelen ruilt of retourneert zijn de kosten van de retourzending voor jouw rekening. Wanneer je een artikel ruilt neemt Bij Sigrid eenmalig de kosten van verzending van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

Een andere mogelijkheid is om bestelde artikelen in de winkel in Genemuiden af te halen en te betalen.

Artikel 5. Retourneren, ruilen en afmelden voor een workshop.

Ruilen of retourneren bij Bij Sigrid is geen probleem. Hiervoor moet je je wel aan de volgende regels houden:

-Alleen artikelen die bij Bij Sigrid zijn gekocht kunnen geruild worden.

-Om een retour aan te vragen stuur je een e-mail met eventueel het ingevulde retourformulier naar info@bijsigrid.nl . Stuur geen artikelen retour zolang je geen bevestiging hebt ontvangen. Retourzendingen zonder bevestiging van Bij Sigrid worden niet geaccepteerd.

-Je kunt gedurende 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden artikelen retourneren of ruilen. De termijn van 14 werkdagen wordt door Bij Sigrid bepaald door de datum waarop je een retourverzoek hebt aangevraagd te vergelijken met de verwachte bezorgdatum van de bestelling.

-Je moet, na ontvangst van een retourbevestiging, de artikelen binnen 14 dagen onbeschadigd in de originele verpakking terugsturen.

-De kosten en het verzendrisico van de retourzending zijn voor jouw rekening.

-Artikelen kunnen alleen geruild worden voor een ander artikel uit de winkel. In geval van ruilen neemt Bij Sigrid eenmalig de kosten voor het opnieuw verzenden van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

Indien je, in geval van ruilen, een op kosten van Bij Sigrid verzonden omgeruild artikel niet aanneemt en het verzendbedrijf het artikel onverrichter zake aan ons retourneert, dan brengen wij € 6,50 administratiekosten in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur.

-In geval van het retourneren van artikelen, ontvang je het door jou betaalde bedrag van die artikelen, exclusief verzendkosten, binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling op uw rekening.

Je deelname aan een workshop kun je tot 48 uur voor aanvang van de betreffende workshop annuleren. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht en wanneer je al betaald hebt wordt het volledige bedrag teruggestort. Bij afmelding tussen 48 uur en aanvang van de workshop wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.

Artikel 6. Garantie

Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de normen en eisen die daaraan, bij normaal gebruik, kunnen worden gesteld. De door Bij Sigrid geleverde artikelen zijn vrij van gebreken van welke aard dan ook. Deze garantie is geldig tot 4 weken na bezorging van het artikel.

Bij ontvangst van je bestelling ontvang je een gedetailleerde factuur, die tevens dienst doet als garantiebewijs.

Wanneer blijkt dat een door Bij Sigrid geleverd artikel niet voldoet aan de afgegeven garantie, draagt Bij Sigrid binnen redelijke termijn zorg voor een oplossing. Retourneer het artikel conform de regels die beschreven zijn onder `retourneren en ruilen` met vermelding dat je aanspraak maakt op de garantie en geef een beschrijving van het gebrek. Indien retourzending redelijkerwijs onmogelijk is, stel dan Bij Sigrid hiervan schriftelijk op de hoogte. Na retourzending (of ontvangst van een schriftelijke garantieaanspraak) en beoordeling van de garantieaanspraak door Bij Sigrid, wordt het artikel naar keuze van Bij Sigrid ofwel hersteld, ofwel vervangen, ofwel vergoed.

In geval tot vervanging van een artikel wordt overgegaan verplichten we je het te vervangen artikel aan Bij Sigrid te retourneren en het eigendom hiervan aan Bij Sigrid over te dragen.

De garantie geldt niet als een gebrek is ontstaan door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik, of wanneer jezelf of derden wijzigingen aan het artikel hebben aangebracht (dan wel een poging hiertoe is ondernomen), of wanneer het artikel gebruikt is voor doelen waarvoor het niet bestemd is.

Onverminderd de voorgaande garantiebepalingen is Bij Sigrid niet aansprakelijk indien het gebrek te wijten is aan opzet, grove schuld, verwijtbaar handelen, onoordeelkundig gebruik of oneigenlijk gebruik aan jouw kant.

Artikel 7. Privacy

Zonder jouw expliciete toestemming verstrekt Bij Sigrid je gegevens niet aan derden. Je ontvangt alleen een nieuwsbrief wanneer je dat zelf hebt aangegeven.

Artikel 8. Klachten

Wanneer je klachten hebt over onze artikelen of onze service, of je bent op een andere manier ontevreden over bepaalde zaken, dan kun je contact met ons opnemen via info@bijsigrid.nl Wanneer je klacht een specifieke bestelling betreft vermeld dan ook het factuurnummer en de specifieke klacht.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2019 Bij Sigrid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie