Leuk dat je langskomt! 

Eind oktober 2011 gingen de deuren van onze winkel voor het eerst open. 'Sigrid Brocante', een winkel boordevol brocante. Al gauw kwamen daar andere producten bij: kaarten, stationery/papierwaren en woonaccessoires.  Begin 2014 veranderden we de naam van de winkel in 'Bij Sigrid', omdat we steeds minder brocante gingen verkopen en steeds meer andere producten.

In april 2014 werden we stockist (dealer) van Chalk Paint™ van Annie Sloan, een schot in de roos! Van heinde en ver komen klanten om deze bijzondere verf te kopen! Met alle liefde geven we in de winkel een demonstratie en laten we de mogelijkheden van Chalk Paint™ zien. 

In juli 2015 verhuisde de winkel naar een nieuw pand in het centrum van Genemuiden. Nu met verwarming, stromend water en een toilet. Voor het geven van workshops hebben we nu nóg meer ruimte (en comfort). 

In juni 2016 verhuisde de winkel naar de oude smederij in Genemuiden. Niet alleen verwarming, stromend water en een toilet, maar ook nog eens een prachtig, authentiek pand! 

November 2018 verruilden we van ruimte met onze buren! Wat zijn we verhuislustig ;-) 

De winkel wordt door mij, Sigrid, gerund, maar zou niet bestaan zonder mijn familie die altijd klaarstaat om te helpen met allerlei klussen. 

Kom je langs? Gezellig! 

 

 

 

© 2012 - 2019 Bij Sigrid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie